Anttolanhovi

Anttolanhovissa voit valita ryhmällesi monenlaista liikunnallista tekemistä kokouksen oheen tai virkistyspäivään. Liikuntatunnit toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme Verve, Unelma Elämä sekä Loistetta elämään kanssa.


Piloxing®

Piloxing on uutuuslaji suoraan Hollywoodista!
Se yhdistää pilateksen ja tanssin kuntonyrkkeilyyn, ja näistä muodostuukin omaperäinen treeni, joka muokkaa lihaksia, voimistaa keskivartalon kannattajalihaksia ja polttaa hurjan määrän kaloreita.
Piloxing on hauskaa ja haastavaa jokaiselle ikään ja kuntoon katsomatta.
Ryhmän koko max 20 hlöä –Kesto 1 h, joka sisältää 15 min venyttelyn.


Lavis®,- Lavatanssijumppa
Lavis on uusi hauska ja helppo liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
LAVIS:ta tanssitaan yk
sin ja tunnin aikana tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. (Tanssi- tai sisäliikuntakengät mukaan) Ryhmän koko max 100 hlöä - Kesto 1 hTASAPAINOA JA KEHONHALLINTAA

Tunti, joka lisää tasapainoa ja keskivartalon hallintaa eri alkuasennoissa. Tunti vahvistaa hyvin erityisesti syviä vatsan ja selän lihaksia. Ryhmän koko max. 25 hlöä - Kesto 1h


ASAHI Health -voimistelutunti
Liikkeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia, ja ne tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa.
Sekä keho että mieli ovat liikkeissä mukana, jolloin kehon liikunta koordinoituu harmoniseksi.
Niska-hartiaseutua rentoutetaan. Jalat vahvistuvat ja selkä kuntoutuu. Tasapainoa ja asentoergonomiaa harjoitetaan. Kehon tuntemuksiin ”ankkuroitumalla” saadaan mieli rauhoittumaan. Erikoisvarusteita ei tarvita, tunnilla ollaan sukkasillaan. Menetelmää voi harjoittaa missä vain.
Ryhmän koko max 30 hlöä - Kesto 1 h.


Tarjouspyynnöt:
Puh.0207 57 5238 / myyntipalvelu(@)anttolanhovi.fi